ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζουν να καταζητούνται από τις αρχές για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

Η Αστυνομία καταζητεί τους Hassan Ozcan, 18 ετών (φωτογραφία 1) και τον Mehmet Hassan, 30 ετών (φωτογραφία 2),  κάτοικους Λεμεσού, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της ληστείας, που διαπράχθηκαν στις 05/08/2020 στη Λεμεσό.



Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805570, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE