ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζουν να καταζητούνται από τις αρχές για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

Η Αστυνομία καταζητεί τους Hassan Ozcan, 18 ετών (φωτογραφία 1) και τον Mehmet Hassan, 30 ετών (φωτογραφία 2),  κάτοικους Λεμεσού, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της ληστείας, που διαπράχθηκαν στις 05/08/2020 στη Λεμεσό.



Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805570, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.