Γιατί επέλεξε τη ΣΙΩΠΗ ο Τιμούρ Κετσπάγια…

Γιατί επέλεξε τη ΣΙΩΠΗ ο Τιμούρ Κετσπάγια…

Συζητιέται η επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια να μην μην κάνει κανένα σχόλιο, για την ήττα που δέχθηκαν από τον Απόλλωνα μέσα στην έδρα τους.

Δεν νομίζουμε ότι η απόφαση του προπονητή της Κυρίας, σχετίζεται με το κομμάτι διαιτησία, έστω κι αν είχε αντιδράσει σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο.

Λογικά ήταν “σκασμένος” και εκνευρισμένος, για το ότι από ένα σημείο και μετά, ήταν λες κάποιος “κατέβασε” τον διακόπτη, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην λειτουργεί σωστά.

Με τον Απόλλωνα να… αξιοποιεί τα παρατεταμένα “κενά αέρος” της Ανόρθωσης (από το σημείο που έγινε το 1-1 κι έπειτα), καταφέρνοντας να αποδράσει με θριαμβευτική νίκη από τη Λάρνακα.

Μπορούμε να φανταστούμε, πόσο αγριεμένος θα εμφανιστεί σήμερα στην προπόνηση ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Προφανώς όσα ήθελε να πει (και δεν τα είπε) στη συνέντευξη τύπου, θα τα πει κατ’ ιδίαν στους παίχτες του.

Π.Χ. 

The post Γιατί επέλεξε τη ΣΙΩΠΗ ο Τιμούρ Κετσπάγια… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE