ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλήσεις από Επιτροπή Δεοντολογίας/Προστασίας του Αθλητισμού σε αθλητικούς παράγοντες για πιθανή χειραγώγηση αγώνα

Κλήσεις από Επιτροπή Δεοντολογίας/Προστασίας του Αθλητισμού σε αθλητικούς παράγοντες για πιθανή χειραγώγηση αγώνα

Στην έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες, στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ κατηγορίας κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχει προχωρήσει σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2020 η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες.

Όπως είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους, απ΄ εδώ και πέρα η Επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

«ΚΤΥΠΗΜΑ» από πρόεδρο ομάδας Α΄ κατηγορίας μετά τη… ΔΙΑΡΡΟΗ για στημένο αγώνα (ΦΩΤΟ)

Πως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ επίσημα στον Απόλλωνα για το ντέρμπι με την Ανόρθωση που ερευνάται ως ύποπτο για χειραγώγηση (pic)

 

 

The post Κλήσεις από Επιτροπή Δεοντολογίας/Προστασίας του Αθλητισμού σε αθλητικούς παράγοντες για πιθανή χειραγώγηση αγώνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top