ΕΛΛΑΔΑ: Το νερό παρέσυρε και νεκροταφείο - Βγήκαν σοροί στους δρόμους από τα σπασμένα μνήματα

ΕΛΛΑΔΑ: Το νερό παρέσυρε και νεκροταφείο - Βγήκαν σοροί στους δρόμους από τα σπασμένα μνήματα

Στο δρόμο του χωριού βρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν οι σοροί τεσσάρων γυναικών που είχαν πεθάνει πρόσφατα, όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στην Καρδίτσα.

Νεκροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, βγήκαν στους δρόμους εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός», που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τάφοι και να βγουν στην επιφάνεια φέρετρα και σοροί, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής.
 
Όπως καταγγέλλει στο newsit.gr κάτοικος της Καρδίτσας και μεταδόθηκε από το Mega στο δρόμο βρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν οι σοροί τεσσάρων γυναικών που είχαν πεθάνει πρόσφατα.
 
«Το νεκροταφείο έχει "φύγει", και οστά και σοροί, έχουν βγει στους δρόμους. Τρόμαξαν οι άνθρωποι με όσα είδαν. Μιλάμε για τεράστια καταστροφή. Δεν έχει έρθει κανείς στο κέντρο της πόλης να δει τι έχει γίνει», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE