«Η ταλαιπωρία με την υγεία τους…»

«Η ταλαιπωρία με την υγεία τους…»

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα πετόσφαιρας της Νέας Σαλαμίνας…

«Ολόκληρο το οικοδόμημα της Πετοσφαιρικής ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει την πλήρη και αμέριστη συμπαράσταση του στο Ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας, στις δύσκολες στιγμές που περνά.

Ευχόμαστε ολόψυχα όπως η ταλαιπωρία με την υγεία τους να έχει σύντομο και αίσιο τέλος. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στην 72χρονη ιστορία της έχει περάσει από αμέτρητα δύσβατα μονοπάτια και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα επιστρέψει δυνατή και αλώβητη»!

Διαβάστε: 

ΣΤΗΡΙΞΗ άλλης Κυπριακής ομάδας προς Νέα Σαλαμίνα – «Κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας και κανένα αθλητικό γεγονός…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΔΥΣΚΟΛΕΣ στιγμές στη Νέα Σαλαμίνα: Προέκυψαν και άλλα κρούσματα – 18 στο σύνολο

 

The post «Η ταλαιπωρία με την υγεία τους…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE