ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έκλεψαν επτά σκύλους - Βρίσκονταν σε ξεχωριστά κλουβιά

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έκλεψαν επτά σκύλους - Βρίσκονταν σε ξεχωριστά κλουβιά

Υπόθεση κλοπής εφτά σκύλων διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε την Δευτέρα 21/09, στο ΤΑΕ Αμμοχώστου.             

Πρόκειται για δύο σκύλους ράτσας Μπήγκολ/ Beagle, αρσενικοί,  χρώματος μαύρου, άσπρου και καφέ, ηλικίας τεσσάρων και ενάμιση ετών, δύο σκύλους ράτσας Μπήγκολ διασταύρωση με Κρητικό, αρσενικό και θηλυκιά, χρώματος άσπρου, μαύρου και καφέ, ένα σκύλο Κρητικό διασταύρωση με Επανιέλ Μπρετόν/ Ebaniel Bredon, θηλυκιά, χρώματος άσπρου με μαύρες βούλες, ηλικίας πέντε ετών, ένα σκύλο διασταύρωση Σεργκούτσι/ Sergoutsi και Μπρακ/ Mprack, αρσενικό, χρώματος καφέ, ηλικίας εφτά ετών και ένα σκύλο ράτσας Μπρακ, θηλυκιά, χρώματος άσπρου με πορτοκαλί, ηλικίας δυόμιση ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι εφτά σκύλοι κλάπηκαν μεταξύ τις 8.00 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 20 Σεπτεμβρίου, και τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας 21/09, ενώ βρίσκονταν σε ξεχωριστά κλουβιά, σε περιφραγμένο περιβόλι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE