Στον… αέρα της Αθήνας η Ομόνοια – Το πρόγραμμα για σήμερα ενόψει της ΜΑΧΗΣ με Ολυμπιακό

Στον… αέρα της Αθήνας η Ομόνοια – Το πρόγραμμα για σήμερα ενόψει της ΜΑΧΗΣ με Ολυμπιακό

Η αποστολή της Ομόνοιας εδώ και λίγη ώρα είναι στην Αθήνα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στα πλαίσια των πρώτων αναμετρήσεων του πλέι οφ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 19:40 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της Κυπριακής ομάδας όπου θα μιλήσει ο Χένινγκ Μπεργκ και ένας ποδοσφαιριστής της, ενώ στις 20:00 θα προπονηθεί η Ομόνοια στο «Καραϊσκάκη».

Θυμίζουμε, η αποστολή που επέλεξε ο Χένινγκ Μπεργκ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Παναγή, Φαμπιάνο, Κυριακίδης

ΑΜΥΝΑ
Κίκο, Λουφτνερ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μαυρίας

ΜΕΣΟΙ
Βίτορ Γκόμες, Τζόρντι Γκόμεθ, Τζιωνή, Χαραλάμπους

ΕΠΙΘΕΣΗ
Σενέ, Μποτεάκ, Παπουλής, Ντούρις, Τιάγκο, Λοϊζου, Κακουλλής, Ασαντέ.

 

The post Στον… αέρα της Αθήνας η Ομόνοια – Το πρόγραμμα για σήμερα ενόψει της ΜΑΧΗΣ με Ολυμπιακό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE