Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος, που διαμένει στην Πάφο, ενώ οδηγούσε χτες Τρίτη (22/09) το βράδυ το όχημά του στην Λεωφόρο Χλώρακας ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.
Στο αυτοκίνητό του που ανακόπηκε για έλεγχο, εντοπίσθηκαν τέσσερα ριμς αυτοκινήτου και άλλα αντικείμενα για τα οποία δεν μπορούσε να δώσει εξηγήσεις ως προς την προέλευσή τους.
Ακολούθως του διενεργήθηκε έλεγχος ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις