Ένα μήνα και… ΕΚΤΟΣ ο Έουλερ – Τι γίνεται με τους ΑΛΛΟΥΣ τραυματίες

Ένα μήνα και… ΕΚΤΟΣ ο Έουλερ – Τι γίνεται με τους ΑΛΛΟΥΣ τραυματίες

Για ένα και πλέον μήνα ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Έουλερ, θα είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. 

Υπέστη θλάση στο ματς με την Καρμιώτισσα, φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως ήταν σοβαρή η “ζημιά”.

Αναγκαστικά ο Κέρκεζ, θα στηριχθεί στις επιλογές των Κύπριων διεθνών Χάρη Κυριάκου και Αντρέα Αβραάμ για το αριστερό άκρο της άμυνας, κατά το διάστημα που θα είναι παροπλισμένος ο Βραζιλιάνος.

Στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λογικά θα ξεκινήσει τον Κυριάκου, αφού ο Αβραάμ έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή, αλλά προέρχεται από τραυματισμό.

Εκτός πλάνων για την επικίνδυνη έξοδο στο “ΑΕΚ Αρένα” οι άλλοι δυο τραυματίες, Μαιντεβατς και Τόρρες. Ο Σέρβος ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Είχε τραυματιστεί πριν μια εβδομάδα, στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια Ψευδά.

The post Ένα μήνα και… ΕΚΤΟΣ ο Έουλερ – Τι γίνεται με τους ΑΛΛΟΥΣ τραυματίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.