Ένα μήνα και… ΕΚΤΟΣ ο Έουλερ – Τι γίνεται με τους ΑΛΛΟΥΣ τραυματίες

Ένα μήνα και… ΕΚΤΟΣ ο Έουλερ – Τι γίνεται με τους ΑΛΛΟΥΣ τραυματίες

Για ένα και πλέον μήνα ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Έουλερ, θα είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. 

Υπέστη θλάση στο ματς με την Καρμιώτισσα, φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως ήταν σοβαρή η “ζημιά”.

Αναγκαστικά ο Κέρκεζ, θα στηριχθεί στις επιλογές των Κύπριων διεθνών Χάρη Κυριάκου και Αντρέα Αβραάμ για το αριστερό άκρο της άμυνας, κατά το διάστημα που θα είναι παροπλισμένος ο Βραζιλιάνος.

Στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λογικά θα ξεκινήσει τον Κυριάκου, αφού ο Αβραάμ έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή, αλλά προέρχεται από τραυματισμό.

Εκτός πλάνων για την επικίνδυνη έξοδο στο “ΑΕΚ Αρένα” οι άλλοι δυο τραυματίες, Μαιντεβατς και Τόρρες. Ο Σέρβος ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Είχε τραυματιστεί πριν μια εβδομάδα, στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια Ψευδά.

The post Ένα μήνα και… ΕΚΤΟΣ ο Έουλερ – Τι γίνεται με τους ΑΛΛΟΥΣ τραυματίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE