Οι δηλώσεις του κόουτς της Ζρίνσκι για τη ΜΑΧΗ κόντρα σε ΑΠΟΕΛ

Οι δηλώσεις του κόουτς της Ζρίνσκι για τη ΜΑΧΗ κόντρα σε ΑΠΟΕΛ

Ο προπονητής της Ζρίνσκι, Mladen Žižović, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ…

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος, έχει πολύ καλούς παίκτες. Χωρίς αμφιβολία, είναι καλύτερη ομάδα από την Ολύμπια Λουμπλιάνας. Εμείς όμως ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα επιτύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα προχωρήσουμε. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα.

Είναι σημαντικό που δεν είχαμε αγώνα στο πρωτάθλημα και ξεκουραστήκαμε. Εάν αυτό θα βοηθήσει θα δούμε μετά τον αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε πριν από τρεις ημέρες. Έχουν επίσης μερικούς τραυματίες παίκτες. Αν προκριθούμε στα Play off θα είναι μεγάλη επιτυχία για την HŠK Zrinjski, αλλά και για το ποδόσφαιρο της Βοσνίας.

Είμαι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και έτοιμοι».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε δημοσίευμα με τις δηλώσεις του

 

The post Οι δηλώσεις του κόουτς της Ζρίνσκι για τη ΜΑΧΗ κόντρα σε ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.