Mεταναστευτικό και Αν. Μεσόγειος στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης Φον Ντερ Λάιεν- Ερντογάν

Mεταναστευτικό και Αν. Μεσόγειος στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης Φον Ντερ Λάιεν- Ερντογάν

Το μεταναστευτικό και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης της Πρόεδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Πρόεδρος της Κομισιόν χαιρέτισε την ανακοίνωση για έναρξη διερευνητικών επαφών με την Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, μετά την τηλεδιάσκεψη η Πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε ότι «ήταν μια πολύ χρήσιμη ανταλλαγή με τον Πρόεδρο Ερντογάν σχετικά με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη μετανάστευση».

«Χαιρετίζω την προγραμματισμένη έναρξη συνομιλιών με την Ελλάδα, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και για μια εποικοδομητική σχέση με την ΕΕ».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE