ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο– Αυτοκίνητο που επιχειρούσε επαναστροφή τραυμάτισε δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα- Κρίσιμα ο ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο– Αυτοκίνητο που επιχειρούσε επαναστροφή τραυμάτισε δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα- Κρίσιμα ο ένας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23/9 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 17:00 όταν γυναίκα οδηγός που επιχειρούσε επαναστροφή στη λεωφόρο Μακαρίου (κοντά στα φώτα τροχαίας Συμιλλίδη όπως είναι γνωστά) ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν δύο νεαροί.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους δύο τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ μέλη της Τροχαίας βρέθηκαν στην περιοχή για να διερευνήσουν τα αίτια.

Η αρχική ενημέρωση κάνει λόγο για σοβαρό τραυματισμό των δύο επιβαινόντων με τον ένα εξ αυτών να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.