Καταγγελία Europa Donna για ζήτημα που έχει προκύψει με ιδιωτικό νοσηλευτήριο

Καταγγελία Europa Donna για ζήτημα που έχει προκύψει με ιδιωτικό νοσηλευτήριο

Η Europa Donna Κύπρου καταγγέλλει ζήτημα που έχει προκύψει σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενταγμένο στο ΓεΣΥ, από το οποίο, σύμφωνα με παράπονα ασθενών, δεν λαμβάνουν τα αποτελέσματα των βιοψιών τους λόγω διαφοράς του με τον ΟΑΥ.


«Σύμφωνα με πάρα πολλά παράπονα και τηλεφωνήματα που λαμβάνει ο Σύνδεσμος, ασθενείς οι οποίες έχουν υποβληθεί σε επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο εντάχθηκε στο ΓεΣΥ, δεν λαμβάνουν τα αποτελέσματα των βιοψιών τους από τους ιστόπαθολόγους. Πρόκειται βεβαίως για μια εξέλιξη που αποβαίνει εις βάρος της υγείας τους, αφού οι ασθενείς δεν μπορούν να ξεκινήσουν τις θεραπείες τους έγκαιρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Europa Donna Κύπρου.
 
Το πρόβλημα, προστίθεται, προέκυψε εξαιτίας διαφοράς που υπάρχει μεταξύ του ΟΑΥ και του ιδιωτικού νοσοκομείου όσον αφορά στην συμπερίληψη ή όχι των πληρωμών των ιστοπαθολόγων στα συμβόλαια που έχουν ήδη υπογραφεί.
 
Η Europa Donna Κύπρου θεωρεί ότι «τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και επικίνδυνες για την εξέλιξη της υγείας των ασθενών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE