Μετά τον πικρό αποκλεισμό – ΤΟΣΑ βάζει στα ταμεία του ο Απόλλωνας

Μετά τον πικρό αποκλεισμό – ΤΟΣΑ βάζει στα ταμεία του ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την Ευρωπαϊκή του περιοδεία για τη σεζόν 2020-2021, με το παιχνίδι όπου έχασε το βράδυ της Τετάρτης από τη Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ με 0-5.

Ο Απόλλωνας με τη συμμετοχή του και την πρόκριση επί της Σαμπουρτάλο στον Α΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πήρε 240 χιλιάδες.

Η Λεμεσιανή ομάδα με τη συμμετοχή και την πρόκριση επί του ΟΦΗ στον Β΄ προκριματικό γύρο της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης πήρε 260 χιλιάδες.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού με την παρουσία τους στον Γ΄ προκριματικό γύρο με αντίπαλο τη Λεχ Πόζναν πήρε 280 χιλιάδες.

Συνολικά ο Απόλλωνας έβαλε στο ταμείο του με την παρουσία του αυτή τη χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ το ποσό των 780 χιλιάδων ευρώ.

The post Μετά τον πικρό αποκλεισμό – ΤΟΣΑ βάζει στα ταμεία του ο Απόλλωνας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE