Ραντζέλοβιτς: «Είναι καλό αποτέλεσμα το 2-0, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ραντζέλοβιτς: «Είναι καλό αποτέλεσμα το 2-0, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cosmote μετά το τέλος του αγώνα στο “Καραϊσκάκη” ανάμεσα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την Ομόνοια για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής των Νταμπλούχων Ελλάδας, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον εαυτό μου που μπήκα και βοήθησα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 2-0, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα και πρέπει να πάμε στον επαναληπτικό να ‘καθαρίσουμε’ την πρόκριση».

The post Ραντζέλοβιτς: «Είναι καλό αποτέλεσμα το 2-0, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE