Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη 18χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο– Αυτοκίνητο που επιχειρούσε επαναστροφή τραυμάτισε δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα- Κρίσιμα ο ένας
Οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας, οι οποίο να σημειωθεί, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ενώ στον 18χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.
Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.
Σημειώνεται ότι, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία στις 22/9/2020.
Η Τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις