ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε λεωφόρους - Πού πρέπει να προσέξετε

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε λεωφόρους - Πού πρέπει να προσέξετε

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο και τις εργασίες σε αστικούς δρόμους εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης (24/09), η Αστυνομία.

Αναλυτικά:

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου. Θα διεξάγονται ωστόσο εργασίες σε αστικούς δρόμους σε Λάρνακα και Λευκωσία που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Στην Λάρνακα, στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Γ. Χριστοδουλίδη, θα διεξάγονται εργασίες δημιουργίας κυκλικών κόμβων, ενώ στην λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, θα διεξάγονται εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Στην Λευκωσία, θα διεξάγονται εργασίες στην λεωφόρο Αθαλάσσας, στο Στρόβολο, από τη συμβολή με την οδό Μιχαλάκη Κουσουλίδη, μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Ακροπόλεως.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE