Ξυλοφόρτωσαν εθνοφρουρό σε στρατόπεδο στην Ελεύθερη Αμμόχωστο

Ξυλοφόρτωσαν εθνοφρουρό σε στρατόπεδο στην Ελεύθερη Αμμόχωστο

Δεν κατάλαβε από πού του ήρθε χθες τα ξημερώματα στρατιώτης, που υπηρετεί σε στρατόπεδο στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Όπως κατήγγειλε ο εθνοφρουρός στην αστυνομία, γύρω στις 4 δυο πρόσωπα εισήλθαν παράνομα στο στρατόπεδο, που υπηρετεί στο Λιοπέτρι και του επιτέθηκαν.

Αρχικά βίαια τον κτυπούσαν με τα χέρια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του και στην συνέχεια άρπαξαν καρέκλα που βρισκόταν στο θάλαμο και την έστρεψαν εναντίον του.

Οι δυο, αφού κατάφεραν αυτό που ήθελαν, τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο εθνοφρουρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δράστες είναι δυο νεαροί 20  και 18  ετών.

Η αστυνομία προχώρησε ήδη στην σύλληψη του 18χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE