Χειροπέδες στον βασικό ύποπτο στην επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι

Χειροπέδες στον βασικό ύποπτο στην επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι

Ο βασικός ύποπτος στην επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι, την Παρασκευή 25/09, κοντά στα παλιά γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo συνελήφθη και ένας δεύτερος ύποπτος βρίσκεται επίσης υπό κράτηση, είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο εισαγγελέας για θέματα αντιτρομοκρατίας Ζαν Φρανσουά Ρικάρ.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ ανέφερε από την πλευρά του ότι οι δύο άνθρωποι που τραυματίστηκαν ήταν δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν βγει για να κάνουν ένα τσιγάρο κοντά στο κτίριο κι ότι η ζωή τους δεν απειλείται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».