ΚΥΠΡΟΣ: Έλεγε ψέματα πως έκανε έρανο και έμπλεξε 24χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Έλεγε ψέματα πως έκανε έρανο και έμπλεξε 24χρονος

Χειροπέδες σε 24χρονο πέρασε η Αστυνομία για υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις

Υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και διενέργειας εράνου χωρίς άδεια σε ισχύ, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, 24χρονος, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε αδειούχος ερανιστής εγγεγραμμένου Συνδέσμου, φέρεται να διενεργούσε το τελευταίο διάστημα έρανο χρησιμοποιώντας αντίγραφο άδειας που δεν ήταν σε ισχύ και να εισέπραττε χρηματικά ποσά από πολίτες με το πρόσχημα ενίσχυσης του πιο πάνω Συνδέσμου, τα οποία όμως οικειοποιείτο.   

Ο 24χρονος, ανακρινόμενος προφορικά φέρεται να παραδέχτηκε ενοχή και συνελήφθη  με δικαστικό ένταλμα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση. Επίσης, ερευνήθηκε η οικία του, βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνας, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE