ΚΥΠΡΟΣ: Τέσσερις Ανώτερους Επαρχιακούς Δικαστές θα προσλάβει η Δικαστική Υπηρεσία

ΚΥΠΡΟΣ: Τέσσερις Ανώτερους Επαρχιακούς Δικαστές θα προσλάβει η Δικαστική Υπηρεσία

Τέσσερις θέσεις Ανώτερων Επαρχιακών Δικαστών έχει προκηρύξει το Ανώτατο Δικαστήριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου, δικηγόροι οι οποίοι ενδιαφέρονται για διορισμό μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου στο οποίο ο υποψήφιος έχει την έδρα του ως δικηγόρος μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2020.

Προστίθεται ότι κατ` ακολουθία της διαδικασίας και των κριτηρίων προαγωγής Δικαστών, ημερομηνίας 2 Οκτωβρίου 2019, οι υποψήφιοι Δικαστές, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι οι Δικαστές που έχουν ήδη υποβάλει τα απαιτούμενα έγγραφα κατ` ακολουθία της διαδικασίας και κριτηρίων προαγωγής, στα πλαίσια της προκήρυξης της 19ης Ιουλίου 2019 ή της 1ης Νοεμβρίου 2019, «δεν οφείλουν να τα υποβάλουν ξανά, θα θεωρούνται δε, υποψήφιοι και για τις κενές θέσεις της παρούσας διαδικασίας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.