Ρατσιστική επίθεση στον Κασάμι

Ρατσιστική επίθεση στον Κασάμι

Μετά τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη ο Παϊτίμ Κασάμι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό του Πανιωνίου και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τον ηρεμήσουν.

Ένταση από το πουθενά προκλήθηκε αρκετή ώρα μετά τη λήξη του ισόπαλου (2-2) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που αποχωρούσε η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας από το γήπεδο ένας θερμοκέφαλος οπαδός έκανε ρατσιστικό σχόλιο στον Παϊτίμ Κασάμι για την καταγωγή του από την Αλβανία.

Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον διεθνή άσο να βγει από τα ρούχα του και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να πέσουν οι τόνοι. Ο 23χρονος παίκτης ήταν έξαλλος και, μάλιστα, κινήθηκε κατά πάνω του, όμως η ασφάλεια των «ερυθρόλευκων» τελείωσε εκεί το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE