Με ποια ομάδα «ΜΙΛΗΣΕ» ο Ουάρντα και με ποια το «ΦΛΕΡΤ» για Καρέλη – Όλες οι φήμες της ημέρας

Με ποια ομάδα «ΜΙΛΗΣΕ» ο Ουάρντα και με ποια το «ΦΛΕΡΤ» για Καρέλη – Όλες οι φήμες της ημέρας

Φήμες για όλους και για όλα: Η επαφή του Ουάρντα με τον Άρη, το «φλερτ» του Καρέλη με ΟΦΗ και ο Μάτος που ψάχνεται στην Ελλάδα. Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας. Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά. *Ο Ουάρντα έχει κάνει επαφή με τον Καρυπίδη και δεν θα είχε αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν τον αφήσει ελεύθερος ο ΠΑΟΚ. Αυτό ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Ο Αιγύπτιος έχει συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ θα τον αποδεσμεύσει, μόνο ύστερα από συμφωνία με κάποια ομάδα. (FORZA)

* Από τα πρώτα αιτήματα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν η επέκταση συμβολαίου στον Ομάρ Ελ Καντουρί. Τρελαμένος με τον Μαροκινό ο Πορτογάλος, όπως ήταν και ο Λουτσέσκου. Για αυτό και θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή του Μαροκινού. Ο Ελ Καντουρί πάντως βάσει αριθμών είναι ο πιο αδικημένος από τους ξένους που θεωρούνται βασικοί την τελευταία τριετία. (LIVESPORT)

* Σε «σίριαλ» μετατρέπεται η υπόθεση του Ζαμπά, αλλά ο Λέο ίσως να μην είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να φύγει δανεικός ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει κι άλλος που ενδιαφέρεται να πάει κάπου και να παίξει διότι βλέπει ότι με τον Αμπέλ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από δω και πέρα. Πρόκειται για παίκτη υπεράνω υποψίας. (SPORTDAY)

* Η περίπτωση του Ρέι Μανάι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια των συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Μούσα Ουαγκέ. Ο Δικέφαλος με την παρουσία των Τσόλακ, Σφιντέρσκι και Κούτσια έχει κλείσει λογικά τις θέσεις των επιθετικών, εκτός και αν… (LIVESPORT)

* Η καθιέρωση του Βασιλαντωνόπολου θα δρομολογήσει τη διαδικασία και για την επέκταση στο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Ειδικά από τη στιγμή που την ίδια περίοδο λήγει και το συμβόλαιο του Παουλίνιο. Μετά από την αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ κι εφόσον παραμείνει ο Σταύρος στις βασικές επιλογές του Καρέρα, τότε μέσα στον Οκτώβριο θα κληθεί ο παίκτης να υπογράψει νέο συμβόλαιο. (SPORTDAY)

*Ο Γιώργος Σαμαράς που τον ήξερε από τη Γουέστ Μπρομ τον έβγαλε από την αφάνεια της Σκοτίας και δη την Νταντί FC. Μετά από 1,5 χρόνο στο Ηράκλειο και μετρώντας 39 ματς/8 γκολ και 4 ασίστ έχει δώσει δείγματα γραφής σε σημείο που ο ΟΦΗ έχει την ενημέρωση από την εταιρία του (σ.σ.SEG) πως έρχεται πρόταση για τον Αμπίλ Ναμπί… (SPORTIME)

* Όχι έναν, αλλά δύο αμυντικούς ψάχνει ο Άρης, όπως λένε πλέον τα καρντάσια. Ίσως να αποχωρήσει κάποιος με πώληση ή ενδεχομένως να χτυπούν… καμπάνες για παίκτη που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάντζιου, αν και ο Άκης δύσκολα βγάζει συμπεράσματα πριν δει τη δουλειά στις προπονήσεις και την απόδοση στους αγώνες. Για τον δεύτερο αμυντικό πάντως θα αποφασίσει ο Καρυπίδης. Όχι για το αν θα έρθει, μα για το αν θα φύγει… (SPORTDAY)

*O Μάτος απέρριψε κάποιες επιλογές σε Ρωσία και Ουκρανία και ψάχνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα! (FORZA)

*Εδώ ο Μουνιέ, εκεί ο Μουνιέ, που ΄ναι τελικά ο κύριος; Συνεχίζει να προπονείται μόνος του δίχως ακόμη να ΄χει πρόταση που να καλύπτει τα θέλω του. Λέτε να (ξανα)σκεφτεί εκείνη του Παναιτωλικού; (SPORTIME)

* Εκεί που πριν 3 χρόνια ήταν έτοιμος για το deal ζωής στην Κίνα με 10 μύρια, άκουσε το «κραχ» και αίφνης όλα άλλαξαν. Πλέον, έχοντας περάσει και δεύτερο μαρτύριο με χιαστό, ο Νίκος Καρέλης παραμένει στο ταμείο ανεργίας από τον περασμένο Ιανουάριο.Ήδη, η πιάτσα βοά πως προτάθηκε τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στον Ατρόμητο, αλλά (μέχρι νεοτέρας) εις μάτην…(SPORTIME)

* Το γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατέληξε στον Ατρόμητο, δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρθηκε ο Άρης. Απλώς, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν ποτέ – πραγματικά – ζεστοί για την απόκτησή του, ενώ έπαιξε ρόλο και το ποδοσφαιρικό του παρελθόν. (METROSPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

The post Με ποια ομάδα «ΜΙΛΗΣΕ» ο Ουάρντα και με ποια το «ΦΛΕΡΤ» για Καρέλη – Όλες οι φήμες της ημέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.