Ξεκίνημα… ζάχαρη για Έβερτον με ρεκόρ 27 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνημα… ζάχαρη για Έβερτον με ρεκόρ 27 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εβερτον πέρασε με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας και έκανε το 3×3 σε ξεκίνημα σεζόν, κάτι που δεν είχε καταφέρει από το 1993-’94, για να βρεθεί μόνη στην κορυφή της Premier League.

Μαζί με το League Cup μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Αυτό η Εβερτον δεν το είχε κάνει ποτέ ξανά από το πολύ μακρινό 1938-’39. Οπότε, είναι ιστορική στιγμή αυτή που βιώνει μετά και το νικηφόρο πέρασμά της από το «Σέλχαρστ Παρκ», όπου καθάρισε και την Κρίσταλ Πάλας (2-1).

Ο Χάμες Ροδρίγκες οργάνωσε εκ νέου το παιχνίδι των Ζαχαρωτών και ξεκίνησε και τα δύο γκολ τους. Ο Κάλβερτ-Λιούιν (10’) με πλασέ σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι και έφτασε τα πέντε γκολ σε αυτό το διάστημα. Ο Κουγιατέ ισοφάρισε με κεφαλιά (26’), αλλά το VAR υπέδειξε πέναλτι και ο Ριτσάρλισον ευστόχησε από την άσπρη βούλα (40’).

Η Εβερτον ήταν καλύτερη και στη συνέχεια, δεν απειλήθηκε και έφτασε στο 3×3, στο καλύτερο ξεκίνημά της δηλαδή στην Premier League, κάτι που είχε επαναλάβει πριν 27 χρόνια. Για την Πάλας αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη σεζόν.

gazzetta.gr

The post Ξεκίνημα… ζάχαρη για Έβερτον με ρεκόρ 27 ετών (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

Η επόμενη μέρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης ξημέρωσε και το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου βρίσκεται ήδη σε πλήρη αναβάθμιση. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο 100% και την οριστικοποίηση των τελικών ποσοστών, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στον απόηχο των αποτελεσμάτων και στα μηνύματα της κάλπης. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις παρασκηνιακές διεργασίες, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την αποτίμηση της εκλογικής μάχης:

BEST OF TOTHEMAONLINE