Αναπάντεχος χωρισμός στην Showbiz- Τραβούν χωριστούς δρόμους 2 μήνες μετά τον αρραβώνα τους

Αναπάντεχος χωρισμός στην Showbiz- Τραβούν χωριστούς δρόμους 2 μήνες μετά τον αρραβώνα τους

Ήταν μόλις πριν από δύο μήνες όταν η Demi Lovato αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε τον καλό της, Max Ehrich σε μια ρομαντική τοποθεσία σε παραλία στο Malibu.

Τότε μάλιστα ο 29χρονος ηθοποιός είχε κάνει πρόταση γάμου στην 28χρονη τραγουδίστρια, δίνοντάς της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

«Ήταν μια σκληρή απόφαση, αλλά η Demi και ο Max αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. Έχουν σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο και θα λατρεύουν πάντα τον χρόνο που περνούσαν μαζί» εξήγησε πηγή στο αμερικάνικο People.

Οι δυο τους ήταν μαζί από τον περασμένο Μάρτιο και ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE