Όπως αναφέρει το «90min», η διοίκηση της Ιντερ σκέφτεται σε μεγάλο βαθμό την παραχώρηση των Μίλαν Σκρίνιαρ και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στην Τσέλσι, προκειμένου να αποκτήσει τον Ν’Γκολο Καντέ.
Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει, ότι οι «νερατζούρι» επιθυμούν με τους μισθούς των Σκρίνιαρ και Μπρόζοβιτς να καλύψουν τις 250.000 λίρες που λαμβάνει ο Καντέ την εβδομάδα. Βέβαια, επίσημη πρόταση από τους Ιταλούς δεν έχει γίνει ακόμα, ωστόσο το όνομα του Καντέ, βρίσκεται στο προσκήνιο αρκετό διάστημα.
Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη κρούση και να έχουμε εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση. Πηγή: Gazzetta.gr
Προσφέρει Μπρόζοβιτς και Σκρίνιαρ για Καντέ

Αποφασισμένος να τον εντάξει στο ρόστερ της Ίντερ είναι ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος είναι διατεθειμένος να δώσει τους Μπρόζοβιτς και Σκρίνιαρ για να ολοκληρωθεί το deal με τον Καντέ.
Αποφασισμένος να τον εντάξει στο ρόστερ της Ίντερ είναι ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος είναι διατεθειμένος να δώσει τους Μπρόζοβιτς και Σκρίνιαρ για να ολοκληρωθεί το deal με τον Καντέ.
The post Προσφέρει Μπρόζοβιτς και Σκρίνιαρ για Καντέ appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναστάτωση στις εκλογές: Πήγαν να ψηφίσουν αλλά ήταν… δηλωμένοι νεκροί στους καταλόγους
«Έφυγε» ο Λουκάς Κωνσταντινίδης: Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία
H Ryanair ανακοίνωσε καλοκαιρινά ταξίδια σε 12 προορισμούς - Τιμές που αρχίζουν από €14.99 – Τρέξε να προλάβεις
Πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Φειδίας: Βρήκε ενδιαφέρουσες τις ιδέες του για συντάξεις και γεννήσεις ο ΠτΔ
Πάνω από 200 ψεύτικες Android εφαρμογές κλέβουν χρήματα από τον λογαριασμό σου
Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

