Στην Κύπρο με Φορτούνη ο Ολυμπιακός – Η αποστολή για Ομόνοια

Στην Κύπρο με Φορτούνη ο Ολυμπιακός – Η αποστολή για Ομόνοια

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει στην Κύπρο για τη ρεβάνς με την Ομόνοια, με τον Κώστα Φορτούνη να δηλώνει «παρών».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ενημέρωσή της συμπεριέλαβε κανονικά τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» στους «εκλεκτούς» του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που τον άφησε εκτός της αναμέτρησης απέναντι στον Παναιτωλικό.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Πειραιώτες:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε την ομάδα του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για τη Λευκωσία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

The post Στην Κύπρο με Φορτούνη ο Ολυμπιακός – Η αποστολή για Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE