ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε στη δουλειά και η αντίδραση ήταν 'μα εν μαύρη;' - Συγκλονίζει το μήνυμα κοπέλας από την Σιέρα Λεόνε

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε στη δουλειά και η αντίδραση ήταν 'μα εν μαύρη;' - Συγκλονίζει το μήνυμα κοπέλας από την Σιέρα Λεόνε

Ένα απίστευτο περιστατικό ρατσισμού που δεν τιμά την κοινωνία μας, αποκάλυψε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Κύπρου, Λούης Κουτρουκίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτρουκίδη, ο ίδιος βοήθησε μια ευγενική κοπέλα με πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, να βρει δουλειά. Όταν πήγε στον χώρο εργασίας της, η αντίδραση από το άτομο που την πρόσλαβε ήταν ‘μα εν μαύρη;’

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών, ένιωσε άβολα με το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ την ίδια στιγμή, δημοσίευσε το μήνυμα που του απέστειλε την επόμενη μέρα η κοπέλα από την Σιέρα Λεόνε.

Συγκεκριμένα, το  συγκλονιστικό μήνυμα της κοπέλας έγραφε χαρακτηριστικά: ‘ένιωσα πολύ άσχημα χθες, αλλά αυτή είναι η ζωή και δεν δημιούργησα τον εαυτό μου… Ο Θεός με δημιούργησε με την δική του εικόνα και ομοιότητα. Μου έδωσε μαύρο δέρμα, ποια είμαι εγώ που θα αμφισβητήσω τη δουλειά του Θεού;’.

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE