Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz έπειτα από δυο χρόνια

Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz έπειτα από δυο χρόνια

Ένα ακόμα ειδύλλιο της ελληνικής showbiz ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Χρήστος Γιάνναρης μετά από δυο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός τους είναι πολύ πρόσφατος και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα επιθυμία και των δυο είναι να πάρει όσο το δυνατόν λιγότερη έκταση.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίζονταν αρκετά χρόνια ωστόσο το 2016 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση «Άμλετ ο Β΄» ήρθαν πιο κοντά και η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους δυο χρόνια μετά εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση η οποία ωστόσο δεν ευδοκίμησε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.