Δεν πτοήθηκε ο Κάστανος από την ήττα – «Δυνατό» μήνυμα ενόψει της συνέχειας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν πτοήθηκε ο Κάστανος από την ήττα – «Δυνατό» μήνυμα ενόψει της συνέχειας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κύπριος διεθνής μέσος, Γρηγόρης Κάστανος, σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το χθεσινό ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φροζινόνε στη Serie B της Ιταλίας, το οποίο δεν ήταν όπως το περίμενε, αφού ναι μεν ο ίδιος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς, όμως η ομάδα του έχασε με 0-2 από την Έμπολι και μάλιστα εντός έδρας.

Ο Κάστανος εξέφρασε την ανυπομονησία του ενόψει της συνέχειας και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τώρα ανυπομονούμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Θυμίζουμε ότι προπονητής του στη Φροζινόνε, είναι ο 44χρονος πλέον Ιταλός Αλεσάντρο Νέστα, που ως ποδοσφαιριστής, ήταν ένας από τους κορυφαίος στόπερ στον κόσμο στην εποχή του.

Δείτε το ποστάρισμα του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Non il risultato che volevamo.. adesso guardiamo avanti è continuiamo a lavorare💪#37forzafrosinone🟡🔵

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kastanos37 (@kastanos37) στις

The post Δεν πτοήθηκε ο Κάστανος από την ήττα – «Δυνατό» μήνυμα ενόψει της συνέχειας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE