«Τρομακτική» Ρέιντζερς – Έριξε ΠΕΝΤΑΡΑ και συνεχίζει ακάθεκτη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

«Τρομακτική» Ρέιντζερς – Έριξε ΠΕΝΤΑΡΑ και συνεχίζει ακάθεκτη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μάδεργουελ έκανε η Ρέιντζερς με 5-1!

Συνέτριψε τη Μάδεργουελ και συνέχισε την αήττητη πορεία της η Ρέιντζερς, που επικράτησε 5-1 στην ένατη αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ήταν καθηλωτική και έφτασε στην ευρεία νίκη, καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο.

Σε αυτό συνέβαλαν τα δύο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ταβερνιέ στο 12’ και στο 37’, ενώ στο 28’ ο Τζόουνς είχε δώσει τη δική του συμβολή για το 3-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του ματς ήταν η σειρά του Ίτεν να σκοράρει, με τα δύο δικά του τέρματα να εκτοξεύουν το σκορ στο 5-0. Λίγα λεπτά πριν το φινάλε, το αυτογκόλ του Έντμουντσον διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Αναλυτικά, η 9η αγωνιστική:

Σάββατο (26/9)
Χάμιλτον-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-1
(75’ Οντόφιν – 4’ Σάνκλαντ)

Λίβινγκστον-Σεν Τζόνσον 2-0
(34’ Τιφόνεϊ, 35’ Φόρεστ)

Σεντ Μίρεν-Κιλμάρνοκ 0-1
(28’ Καμπαμπά)

Κυριακή (27/9)
Μάδεργουελ-Ρέιντζερς 1-5
(86’ αυτ. Έντμουντσον -12’ πεν. 37’ πεν. Ταβερνιέ, 28’ Τζόουνς, 75’, 80’ Ίτεν)

Σέλτικ-Χιμπέρνιαν (17:00)
Ρος Κάουντι-Αμπερντίν (17:00)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική:

Παρασκευή 2/10
Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν (21:45)
Νταντί Γιουνάτεντ-Λίβινγκστον
Χιμπέρνιαν-Χάμιλτον
Κιλμάρνοκ-Μάδεργουελ

Κυριακή 4/10
Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ (14:00)
Ρέιντζερς-Ρος Κάουντι (17:00)

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Τρομακτική» Ρέιντζερς – Έριξε ΠΕΝΤΑΡΑ και συνεχίζει ακάθεκτη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE