Ερώτημα Κατσουρίδη: 'Πρέπει ή όχι να υποστεί κυρώσεις το καθεστώς Ερντογάν;΄' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ερώτημα Κατσουρίδη: 'Πρέπει ή όχι να υποστεί κυρώσεις το καθεστώς Ερντογάν;΄' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ερώτημα ενόψει της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαικού Συμβουλίου (1-2 Οκτωβρίου) όπου θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, έθεσε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσουρίδης απεύθυνε ερώτημα σε όσους θέλουν κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας εδώ και τώρα, διερωτώμενος αν με τα ίδια κριτήρια, πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και στην περίπτωση της Τουρκίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κατσουρίδη:

'Τους συμπατριώτες μου στην Κύπρο που θέλουν εδώ και τώρα κυρώσεις κατά Λευκορωσίας ρωτώ και πάλιν. Κρινόμενο με τα ίδια κριτήρια, το καθεστώς Ερντογάν πρέπει ή όχι να υποστεί κυρώσεις; Κι αν όχι, γιατί;'

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE