ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσαν τετράτροχη και έπεσαν σε γκρεμό - Επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού από δύσβατο σημείο

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσαν τετράτροχη και έπεσαν σε γκρεμό - Επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού από δύσβατο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ακάμα στην Πάφο, αργά το απόγευμα της Κυριακής (27/09).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε τετράτροχη μοτοσικλέτα, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσουν σε γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενική, με σκοπό την διάσωση του ζευγαριού. Πρόκειται για ένα αρκετά δύσβατο σημείο, κάτι που δυσκολεύει τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Πάντως, η διάσωση δεν μπορεί να γίνει από την στεριά και ως εκ τούτου το ζευγάρι θα παραληφθεί από σκάφος της Λιμενικής και της Αστυνομίας και ακολούθως θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο με Ασθενοφόρο που βρίσκεται ήδη στο σημείο. 

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπάρχουν τραυματισμοί ωστόσο η κατάσταση της υγείας των δύο προσώπων παραμένει άγνωστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE