ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Γνωστός ποδοσφαιριστής της Δόξας ο οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Γνωστός ποδοσφαιριστής της Δόξας ο οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας

Γνωστός ποδοσφαιριστής της Δόξας ήταν ο οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας που έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα το απόγευμα της Κυριακής (27/09).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες Ολιβέιρα (Καρλίτος), ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Κατωκοπιάς. 

Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 27χρονος και η 22χρονη σύζυγος του, έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου τυγχάνουν εξετάσεων και περίθαλψης, ενώ εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να έχει τραυματιστεί η 22χρονη.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στον Ακάμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε τετράτροχη μοτοσικλέτα, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσουν σε γκρεμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE