ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο πάρκο, στην Οδό Στεφανίδη δημιούργησε ο Δήμος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο πάρκο, στην Οδό Στεφανίδη δημιούργησε ο Δήμος

Στη δημιουργία ενός νέου πάρκου στην οδό Στεφανίδη προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «για τις ανάγκες του πάρκου, ο χώρος εξοπλίστηκε με ολοκαίνουργια παιγνίδια τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις αναγκαίες προδιαγραφές για θέματα ασφάλειας συμφώνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας. Επίσης, τοποθετήθηκε αστικός εξοπλισμός όπως φωτισμός και παγκάκια, έγινε σχεδιασμός του χώρου και μονοπατιού και φυτεύτηκαν 98 δέντρα για τα οποία τοποθετήθηκε σύστημα ύδρευσης».

Ο Δήμος Λάρνακας «συνεχίζει την πολιτική του για δημιουργία πάρκων και νέων χώρων πρασίνου οι οποίοι έχουν ήδη εξευρεθεί στους οποίους θα γίνουν εργασίες στο προσεχές μέλλον. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης, σε ευχάριστες διαδρομές αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE