Τραγωδία στην Ελλάδα: Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αρτέμιδας, όπου μια νεαρή μητέρα θρηνεί την απώλεια του μόλις 17 ημερών βρέφους της.

Σύμφωνα με τη δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η μητέρα θήλασε αργά  το βράδυ της Κυριακής 27/9 το παιδί και σήμερα Δευτέρα 28/9 που πήγε να το δει στην κούνια του το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Το μικρό αγγελούδι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας του αστυνομικού σταθμού Σπάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.