ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΕΠΑΙΞΕ…» για ομάδες της BIG 6 της Κύπρου – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την απόκτηση Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«ΕΠΑΙΞΕ…» για ομάδες της BIG 6 της Κύπρου – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την απόκτηση Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, προ μερικών βδομάδων, η περίπτωση του ποδοσφαιριστή που ήταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, απασχόλησε το ρεπορτάζ μεγάλων Κυπριακών ομάδων.

Μάλιστα δε, ο παίκτης ήρθε και στην Κύπρο, στη Λεμεσό, όπου είχε επαφές με τους ιθύνοντες του Απόλλωνα, αλλά για διάφορους λόγους δεν προέκυψε συμφωνία.

Σήμερα, Δευτέρα (28-09-2020), ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού πήρε την ελεύθερα του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας για 1 έτος(2021) και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 77.

Ο Χριστοδουλόπουλος γεννήθηκε στις 19.12.1986. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως δεύτερος φορ, με πολύ μεγάλη εμπειρία και 35 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

Ο Λάζαρος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα, Σαμπντόρια, ΑΕΚ και Ολυμπιακό με 388 συνολικά συμμετοχές, 75 γκολ και 37 ασιστ σε Ελλάδα και Ιταλία. Μεταξύ των επιτυχιών του συναντάμε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας(με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό), 2 κύπελλα Ελλάδας(με ΑΕΚ και Ολυμπιακό) ενώ ψηφίστηκε ως MVP και καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2018.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Το πρωί προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας διεθνής επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να συνεχίζεις την καριέρα σου σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο της Ελλάδας που διαθέτει εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και χαίρομαι πολύ που θα επανέλθω στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις στο επίπεδο που επιθυμώ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή κ. Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για τη σύναψη της συμφωνίας μας και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και να είμαστε όλοι υγιείς».

The post «ΕΠΑΙΞΕ…» για ομάδες της BIG 6 της Κύπρου – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την απόκτηση Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top