ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σούπερ γιαγιά στη Λεμεσό: Πάλεψε με ληστή και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή

Σούπερ γιαγιά στη Λεμεσό: Πάλεψε με ληστή και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή

Ένα μεγάλο «εύγε» στη σούπερ Ελληνοκύπρια γιαγιά, που έδειξε απύθμενο θάρρος και τόλμη όταν άγνωστος άνδρας εμφανίστηκε το πρωί μπροστά της για τη ληστέψει.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 75χρονη γυναίκα δέχθηκε γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα  επίθεση από άγνωστο στην προσπάθεια του να τη ληστέψει, όταν άνοιξε την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού της στη Λεμεσό, για να βγει στην αυλή.  

Η ηλικιωμένη γυναίκα ωστόσο αντιστάθηκε, παλεύοντας μαζί του, με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να εγκαταλείψει άπραγος τη σκηνή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η 75χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, ότι φέρει κτύπημα και αιμάτωμα στο κεφάλι και δάγκωμα στο δεξί χέρι.

Σύμφωνα με περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης περιγράφεται ως ύψους 1,75 μ., εύσωμος, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη φανέλα με άσπρη γραμμή στο πλάι, μάλλινο σκούφο και είχε καλυμμένο το στόμα του.

Η 75χρονη προτείνουμε να τιμηθεί από την αστυνομία, γιατί πραγματικά της αξίζει, αφού έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της για να προστατέψει την περιουσία της και τον εαυτό της.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top