Δεν ΞΕΧΝΑΕΙ την Ομόνοια – ΑΤΑΚΑ για Ολυμπιακό και… Μποτεάκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ΞΕΧΝΑΕΙ την Ομόνοια – ΑΤΑΚΑ για Ολυμπιακό και… Μποτεάκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά την Ομόνοια ο Άντονι Σκαραμοτσίνο!

Ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο “τριφύλλι” την τριετία 2012-2015, παρακολουθεί όπως φαίνεται την πορεία της πρώην ομάδας του και έχει τη δική του αγωνία για την έκβαση του επαναληπτικού αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αν κρίνουμε από την πιο κάτω ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ομόνοια και ευχήθηκε τα καλύτερα στους “πράσινους”, αλλά και στον συμπατριώτη του, Έρικ Μποτεάκ, για την αποψινή μάχη (22:00).

Δείτε το ποστάρισμα του:

I wish you all the best OMONOIA FC ☘

Eric Bautheac ✌

#monoomonoia #championsleague #cyprus

Δημοσιεύτηκε από Anthony Scaramozzino στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

The post Δεν ΞΕΧΝΑΕΙ την Ομόνοια – ΑΤΑΚΑ για Ολυμπιακό και… Μποτεάκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE