ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το έργο «Ανάπλαση οδών και διευκόλυνση ΑΜΕΑ στο Κέντρο της Λάρνακας»

Συνεχίζεται το έργο «Ανάπλαση οδών και διευκόλυνση ΑΜΕΑ στο Κέντρο της Λάρνακας»

Παραδόθηκε επίσημα στο κοινό η οδό Κλεάνθη Καλογερά η οποία εμπίπτει στα πλαίσια του Εργου  «Ανάπλαση οδών και διευκόλυνση ΑΜΕΑ στο Κέντρο της Λάρνακας».

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι το έργο αφορά «την ανάπλαση δρόμων και πεζόδρομων στο Αστικό Κέντρο Λάρνακας στα πλαίσια της ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, έτσι ώστε να καταστούν προσβάσιμα από ΑΜΕΑ. Στο Εργο περιλαμβάνεται η περιοχή περιμετρικά του μεγάλου Τζαμί παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο, οι οδοί Κλεάνθη Καλογερά και Μαυροϊδή, η οδός Αγίου Λαζάρου και οι οδοί Αρμένικης Εκκλησίας, Κορδικτώνος, Βασιλέως Ευαγόρου και τμήμα της οδού Ερμού».

Η οδός Κλεάνθη Καλογερά έχει ανοίξει και είναι ήδη σε χρήση από το κοινό και τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ο δρόμος έχει πλακοστρωθεί, περιμετρικά οι πεζόδρομοι έχουν δεντροφυτευτεί με συνολικά 14 δέντρα και έχουν τοποθετηθεί 20 ανθώνες.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αυτό το διάστημα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Αρμενικής Εκκλησίας».
 
Ο Δήμος Λάρνακας «εκφράζει απολογίες προς το κοινό για τυχόν δυσκολίες που προκαλούνται  κατά την εκτέλεση των εργασιών».

Το Έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής  Ανάπτυξης, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top