Στη βάση της Σούδας Πομπέο-Μητσοτάκης

Στη βάση της Σούδας Πομπέο-Μητσοτάκης

Στη ναυτική και αεροπορική βάση της Σούδας, έφτασαν το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο μαζί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Στις 11.20 θα γίνει η διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης, όπου εκτός από τον Πρωθυπουργό θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή. Από την πλευρά των ΗΠΑ θα συμμετάσχουν ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, ο βοηθός του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Ρίκερ και δυο σύμβουλοι του κ. Πομπέο.

Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις, ενώ στις 13.15 ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών με τον Έλληνα Πρωθυπουργό θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE