Σεμινάριο Υφυπουργείου Τουρισμού για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

 Σεμινάριο Υφυπουργείου Τουρισμού για το  Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Επιτυχία σημείωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού, τη Δευτέρα 28/09/20, στο χώρο του αρχαίου θεάτρου Κουρίου.

Κύριος ομιλητής ήταν ο γνωστός Blogger/Influencer Matthew Zorbas, με πολυετή πείρα και δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πολλοί φορείς του τουρισμού με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τύχουν λεπτομερούς ενημέρωσης για τις νέες τάσεις του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, αλλά και για σύγχρονους τρόπους προβολής της Κύπρου στο εξωτερικό.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου διεξήχθη παραγωγική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και κατατέθηκαν διάφορες απόψεις. Το γενικό συμπέρασμα αποτύπωσε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος: «Ο τουρισμός αλλάζει, όπως αλλάζει και το μάρκετινγκ. Με αυτό ως δεδομένο, θα πρέπει ως τουριστικοί φορείς να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται».

Το Υφυπουργείο Τουρισμού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον
κ. Matthew Zorbas, για τη συμμετοχή του. Ευχαριστεί επίσης τους τουριστικούς φορείς για την παρουσία και τις χρήσιμες τοποθετήσεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE