ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

Καλά στην υγεία της είναι η 18χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Τρίτης 29/09, έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία παρά τα τραύματα που υπέστη η 18χρονη φοιτήτρια είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχεται κίνδυνος για την ζωή της μετά από τις εξετάσεις που τις έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η νεαρή φέρεται να υπέστη κάταγμα σε κάτω άκρο, ενώ έχει εξωτερικά τραύματα.

Όπως πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline λίγο μετά τις 08:20 το πρωί (29/09), νεαρή γυναίκα κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αγλαντζιά.

(Κωνσταντίνος Νεοφύτου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυπριακό – Τι είπαν Χριστοδουλίδης και Κακλαμάνης στη Λευκωσία

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυπριακό – Τι είπαν Χριστοδουλίδης και Κακλαμάνης στη Λευκωσία

Είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας για να ευοδωθούν οι προσπάθειες για το Κυπριακό και είναι σημαντικό ότι υπάρχει μια κινητικότητα μετά από αρκετά χρόνια, όπως ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ δημόσια είχε αναφέρει στη Γενεύη, στην προηγούμενη πολυμερή, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος την Τρίτη τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτα Κακλαμάνη, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα από τα ελάχιστα θέματα στα οποία υπάρχει πλήρης ομοφωνία στη Βουλή των Ελλήνων, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κακλαμάνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE