ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

Καλά στην υγεία της είναι η 18χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Τρίτης 29/09, έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία παρά τα τραύματα που υπέστη η 18χρονη φοιτήτρια είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχεται κίνδυνος για την ζωή της μετά από τις εξετάσεις που τις έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η νεαρή φέρεται να υπέστη κάταγμα σε κάτω άκρο, ενώ έχει εξωτερικά τραύματα.

Όπως πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline λίγο μετά τις 08:20 το πρωί (29/09), νεαρή γυναίκα κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αγλαντζιά.

(Κωνσταντίνος Νεοφύτου)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top