ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

Καλά στην υγεία της είναι η 18χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Τρίτης 29/09, έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία παρά τα τραύματα που υπέστη η 18χρονη φοιτήτρια είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχεται κίνδυνος για την ζωή της μετά από τις εξετάσεις που τις έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η νεαρή φέρεται να υπέστη κάταγμα σε κάτω άκρο, ενώ έχει εξωτερικά τραύματα.

Όπως πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline λίγο μετά τις 08:20 το πρωί (29/09), νεαρή γυναίκα κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αγλαντζιά.

(Κωνσταντίνος Νεοφύτου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE