Αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς αρμενικό λαό εξέφρασε ο Συλλούρης σε τηλεφωνική επικοινωνία με Αρμένιο ομόλογό του

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς αρμενικό λαό εξέφρασε ο Συλλούρης σε τηλεφωνική επικοινωνία με Αρμένιο ομόλογό του

Αισθήματα ειλικρινούς αλληλεγγύης και αδελφικής συμπαράστασης προς τον αρμενικό λαό εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης  Ararat Mirzoyan, στην παρουσία του αντιπροσώπου της θρησκευτικής ομάδας των Αρμενίων στη Βουλή Βαρτκές Μαχτεσιάν. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Συλλούρης εξέφρασε αισθήματα ειλικρινούς αλληλεγγύης και αδελφικής συμπαράστασης προς τον αρμενικό λαό που δοκιμάζεται από τις συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και την ελπίδα του για άμεσο τερματισμό τους.

Ο κ. Mirzoyan ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για τη στάση της Κύπρου. Τον διαβεβαίωσε, τέλος, ότι ο αρμενικός λαός αντιστέκεται στην οργανωμένη και προμελετημένη επίθεση από αζερικές και τουρκικές δυνάμεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE