Τιάγκο, Ζόρντι και άλλοι τρεις εκτός με Ολυμπιακό

Τιάγκο, Ζόρντι και άλλοι τρεις εκτός με Ολυμπιακό

Πανέτοιμη να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και να κυνηγήσει το όνειρο είναι η Ομόνοια, η οποία θέλει να φέρει «τούμπα» το 2-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ άφησε εκτός αποστολής πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ζόρντι Γκόμεθ, Τιάγκο, Χαραλάμπους, Παναγή και Παναγιώτου.

The post Τιάγκο, Ζόρντι και άλλοι τρεις εκτός με Ολυμπιακό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE