«Καθάρισε» από το ημίχρονο η Χετάφε

«Καθάρισε» από το ημίχρονο η Χετάφε

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Χετάφε σάρωσε 3-0 την Μπέτις στο «Αλφόνσο Πέρεθ» για την τέταρτη αγωνιστική της Primera Division και πλησίασε τις προνομιούχες θέσεις.

Η Χετάφε σάρωσε στη Μαδρίτη την Μπέτις 3-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Primera Divioson, δείχνοντας τα «δόντια» της για τις ευρωπαϊκές θέσεις της επόμενης σεζόν και ανεβαίνοντας στο -1 από την πρώτη τετράδα και με ένα ματς λιγότερο.

Από την πλευρά τους, οι «βερντιμπλάνκος» της Ανδαλουσίας έμειναν μεν στη δεύτερη θέση, όμως με θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα θα μπορούσαν να βρεθούν στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Η Χετάφε ήταν «καταιγιστική» στο πρώτο 45λεπτο και έφτασε στο 3-0 με τα δύο γκολ του Ανχελ Ροντρίγκεζ και αυτό του Κουκουρέγια.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Χετάφε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.