«Καθάρισε» από το ημίχρονο η Χετάφε

«Καθάρισε» από το ημίχρονο η Χετάφε

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Χετάφε σάρωσε 3-0 την Μπέτις στο «Αλφόνσο Πέρεθ» για την τέταρτη αγωνιστική της Primera Division και πλησίασε τις προνομιούχες θέσεις.

Η Χετάφε σάρωσε στη Μαδρίτη την Μπέτις 3-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Primera Divioson, δείχνοντας τα «δόντια» της για τις ευρωπαϊκές θέσεις της επόμενης σεζόν και ανεβαίνοντας στο -1 από την πρώτη τετράδα και με ένα ματς λιγότερο.

Από την πλευρά τους, οι «βερντιμπλάνκος» της Ανδαλουσίας έμειναν μεν στη δεύτερη θέση, όμως με θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα θα μπορούσαν να βρεθούν στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Η Χετάφε ήταν «καταιγιστική» στο πρώτο 45λεπτο και έφτασε στο 3-0 με τα δύο γκολ του Ανχελ Ροντρίγκεζ και αυτό του Κουκουρέγια.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Χετάφε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE