Συνάντηση Προέδρου Δημοκρατίας - Σαρλ Μισέλ απόψε στις Βρυξέλλες για θέματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Συνάντηση Προέδρου Δημοκρατίας - Σαρλ Μισέλ απόψε στις Βρυξέλλες για θέματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα έχει στις 7 απόψε στις Βρυξέλλες συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ με αντικείμενο τα θέματα που θα απασχολήσουν τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που αρχίζει αύριο. 

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως "απόψε στις 7μμ ο Πτδ @AnastasiadesCY θα έχει στις Βρυξέλλες συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου @CharlesMichel με αντικείμενο τα θέματα που θα απασχολήσουν το Συμβούλιο στην έκτακτη σύνοδο που αρχίζει αύριο".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE