ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των φιλάθλων της Ομόνοιας για το πως είδαν τη ρεβάνς με Ολυμπιακό Πειραιώς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των φιλάθλων της Ομόνοιας για το πως είδαν τη ρεβάνς με Ολυμπιακό Πειραιώς

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια παρουσιάζει…

«Καρφωμένος» στις τηλεοράσεις του χθες βράδυ ο Πράσινος Λαός για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Στιγμές από την ανάκρουση του Ύμνου του Champions League με τους ποδοσφαιριστές μας παραταγμένους στο χορτάρι του ΓΣΠ και φωτογραφικά στιγμιότυπα με εσάς πρωταγωνιστές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Δικές σας στιγμές από το σπίτι και τις καφετέρειες, από κάθε γωνιά της Κύπρου και το εξωτερικό! Ο κάθε ένας, με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό της αγαπούλας! Τα έχουμε αναρτήσει όλα στο story του λογαριασμού μας στο instagram (@OMONOIAfootball), αλλά σας τα παρουσιάζουμε και πιο κάτω για να τα απολαύσετε ξανά, αλλά και να τα χαρούν όσοι δεν τα έχουν δει! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!».

The post ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των φιλάθλων της Ομόνοιας για το πως είδαν τη ρεβάνς με Ολυμπιακό Πειραιώς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE