Η… ΤΙΜΩΡΙΑ Τιμούρ Κετσπάγια για το «No comment» – Πως την… ΔΕΧΘΗΚΑΝ στην Ανόρθωση

Η… ΤΙΜΩΡΙΑ Τιμούρ Κετσπάγια για το «No comment» – Πως την… ΔΕΧΘΗΚΑΝ στην Ανόρθωση

Η τιμωρία του προπονητή της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για τη δήλωση του «No comment» που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, είναι πρόστιμο.

Μάλιστα, στην ομάδα της Αμμοχώστου το σχολιάζουν μεταξύ τους, τονίζοντας ότι είτε μιλά ο Γεωργιανός κόουτς, όπως έπραξε με Ομόνοια (είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο) είτε δεν μιλά (με Απόλλωνα), η ποινή του από το αρμόδιο όργανο της ΚΟΠ είναι πρόστιμο.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Χρίστου

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

The post Η… ΤΙΜΩΡΙΑ Τιμούρ Κετσπάγια για το «No comment» – Πως την… ΔΕΧΘΗΚΑΝ στην Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα  και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, αποτυπώνει την απογοήτευση των πολιτών από την παρούσα διακυβέρνηση. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την άποψη του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 69% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η χώρα πάει προς λάθος κατεύθυνση.

BEST OF TOTHEMAONLINE