ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους- Δύσκολο το έργο πυρόβεσης- Ενισχύονται οι δυνάμεις

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους- Δύσκολο το έργο πυρόβεσης- Ενισχύονται οι δυνάμεις

Σε κινητοποίηση βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση φωτιάς, που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 30/9 βόρεια του χωριού Άλασσα, της Επαρχίας Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ενώ το έργο πυρόσβεσης καθίσταται δύσκολο  αφού η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε χαράδρες ενώ πνέουν στην περιοχή και ισχυροί άνεμοι.

Τα οχήματα από Πυροσβεστική Υπηρεσία ανήλθαν στα 6. Επίσης συνδράμει και βυτιοφόρο όχημα της Επαρχ. Διοίκησης. Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με αποστολή ομάδων από Πολιτική Άμυνα.

Σημειώνεται ότι από το απόγευμα δόθηκε εντολή να απογειωθούν τέσσερα εναέρια μέσα για να συμμετέχουν στην επιχείρηση ωστόσο έχει πέσει το σκοτάδι και πλέον δεν είναι δύσκολες οι ρίψεις νερού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE